Українці проведуть вихідні у небувалому для лютого теплі

Українці проведуть вихідні у небувалому для лютого теплі

В Україні буде відносно тепло / Фото: aillarionov.livejournal.com

Температура досягне навіть позначки в 7 градусів тепла.

У найближчі вихідні, 2 та 3 лютого, як повідомляє погодний портал Мeteoprog.ua спеціально для ТСН.ua, територія України розділиться на дві частини. У західній частині будуть йти сильні дощі, а на півночі, сході та півдні буде сонячна погода без істотних опадів. У неділю сильні опади, у вигляді мокрого снігу з дощем, охоплять всю територію України.

У північних областях

У суботу невеликий сніг з дощем. Температура вдень і вночі -2 ... +3 градусів. У неділю вночі і вдень сильний дощ, місцями з мокрим снігом. Температура вночі та дні 0 ... +4 градусів. Вітер південно-західний 7-12 м/с.

У південних областях

У суботу вночі і вдень без опадів. Температура вдень +4 ... +7, на крайньому півдні в Криму +7 ... +9 градусів. Вночі -4 ... +3 градусів. У неділю без істотних опадів. Вдень потеплішає до +7 ... +11, у Криму +14 ... +16 градусів тепла. Вночі +3 ... +6 тепла. Вітер південний 7-12 м/с.

У західних областях

У суботу дощ, сніг, місцями мокрий сніг. Температура вдень +2 ... +4 градуси, вночі -2 ... -1 нижче нуля. На Закарпатті вдень +3 ... +5, а вночі -1 ... +1. У неділю вдень і вночі сильний дощ із снігом. Температура вночі та вдень 0 ... +2, в Івано-Франківській області вночі -1 ... +1. Вітер південно-західний 7-12 м/с.

У східних областях

У суботу без істотних опадів. Температура вдень +1 ... +3 тепла, вночі -2 ... 0 градусів. У неділю невеликий дощ місцями зі снігом. Температура вдень +5 ... +7, в Харківській області +2 ... +4 тепла. Вночі температура 0 ... +2. Вітер південно-західний 7-12 м/с.

У центральних областях

У суботу без опадів. Сніг з дощем тільки в Житомирській і Вінницькій області. Температура вдень +1 ... +5 тепла, вночі -4 ... -1 морозу. У неділю дощ, мокрий сніг. Температура вдень +3 .. +8 градусів, у Житомирській області +1 ... +3. Вночі +1 .. +3 тепла. Вітер південно-західний 7-12 м/с.

У Києві та області

У суботу вранці без істотних опадів, вночі можливі невеликі опади у вигляді мокрого снігу. Температура близько 0 ... +1 градусів. У неділю вдень і вночі дощ, потеплішає вдень до +3 ... +8 градусів тепла. Вітер південно-західний 7-12 м/с.

Повʼязані теми:

Наступна публікація