Українці стали менше довіряти Зеленському, Гончарука підтримує лише кожен п'ятий - опитування

Українці стали менше довіряти Зеленському, Гончарука підтримує лише кожен п'ятий - опитування

Фото: УНІАН

Президент України - єдиний в кого позитивний баланс довіри.

Громадяни України серед влади найбільше довіряють президенту Володимиру Зеленському. Його підтримує 59% українців.

Про це йдеться в соцопитуванні групи "Рейтинг", опублікованому 4 лютого.

Зеленський став єдиним представником влади та політиком, котрому більше українців довіряє, ніж навпаки. У всіх інших баланс довіри негативний. 

Так, спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову довіряють 26%, не довіряють – 44%, лідеру "ОПЗЖ" Юрію Бойку – 25% та 56% відповідно. Очільника партії "Голос" Святослава Вакарчука підтримує 22% українців та 62% - не підтримує. У прем'єр-міністра Олексія Гончарука співвідношення – 20% та 53%, у лідерки "Батьківщини" Юлії Тимошенко – 20% та 73%. П'ятому президенту та лідеру "Європейської солідарності" Петру Порошенку вірить всього 15% громадян та 78% - не довіряє.

Аудиторія: населення України від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, регіонами і типом поселення. Вибіркова сукупність: 2500 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю (face-to-face). Помилка репрезентативності дослідження: не більше 2,0%. Терміни проведення дослідження: 22-26 січня 2020 р.

Нагадаємо, під час грудневого опитування задоволеними діяльністю президента були 62% опитаних. Тоді 25% опитаних відповіли, що не задоволені діяльністю президента. Ще 13% зазначили, що їм важко відповісти. 

Рейтинг довіри до президента Володимира Зеленського знизився до 49% - опитування

Рейтинг довіри до президента Володимира Зеленського знизився до 49% - опитування

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація