Українців схвилювало зникнення водія-помічника судді

Українців схвилювало зникнення водія-помічника судді

Українців схвилювало зникнення водія-помічника судді

Львів'янина Тараса шукають по всій Україні

Чоловіка шукають на автошляху Львів-Київ.

Соцмережі гудуть: зник Тарас Позняков. Хлопець учора вранці виїхав зі Львова до Києва, по дорозі він узяв попутників, яких знайшов через сервіс BlaBlaCar, а близько 12:00 дня пропав разом з автомобілем. Цікаво, що востаннє відеокамери зафіксували авто Тараса в селі Бобриця неподалік столиці, і їхав він геть в інший бік, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Саме в 30 км від Києва його востаннє фіксували відеокамери на заправці і саме там перестав працювати телефон Тараса – вочевидь із апарата вийняли акумулятор. Друзі хлопця та поліцейські шукають зниклого, але ні його сірого "Ауді", ні власника машини ніхто не бачив.

Поліцейські цілий день працювали у селі. Зупиняли підозрілі авто, опитували випадкових перехожих. Намагалися знайти хоч якусь зачіпку.

"Інформації ніякої немає, прочісуємо територію, відпрацьовуємо", - пояснив інспектор патрульної поліції Олександр Мозговий.

Хлопець взяв попутників, яких знайшов на BlaBlaCar, і зник

Хлопець взяв попутників, яких знайшов на BlaBlaCar, і зник

Досі немає розуміння, чому машина з'їхала з траси на Київ, де в Тараса була важлива зустріч. Поведінка пасажира машини на відео з камер спостереження виглядає дивно. Складається враження, що він намагається приховати своє обличчя.

Обох пасажирів, які нібито записалися в попутники до Тараса через інтернет, уже знайшли. Один переконує, що й не збирався їхати, інший запевняє, що з Тарасом не бачився. А от друзі Тараса кажуть, що його батькам уже телефонували невідомі.

"Хтось там старався говорити по телефону голосом Тараса, але, в принципі, батьки, коли проходять емоції і починають вслуховуватись, то кажуть що це – не це", - пояснюють друзі.

Зниклий працює помічником одного із суддів у Сихівському суді Львова. Там працює і його мама. Висока посада і в батька Тараса.

Як повідомлялося, зниклого поліція вже встигла оголосити в розшук.

Кореспондент ТСН Олександр Загородний

Повʼязані теми:

Наступна публікація