Українців застерегли від небезпек "Кривавого Місяця" у найближчі три дні

Українців застерегли від небезпек "Кривавого Місяця" у найближчі три дні

Фото: Associated Press

До порад астрологів варто прислухатися тим, хто вірить у містику.

Надмірна емоційність та зниження працездатності можуть чекати найближчими днями українців. Так вважають астрологи, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

На їхню думку, затемнення, що дістало назву "Кривавого Місяця", впливатиме на поведінку, настрій та почуття людей. Тому астрологи закликають водіїв бути особливо пильними за кермом у наступні три доби.

"Кривавий" місяць впливатиме на поведінку, настрій та почуття людей - астрологи

"Кривавий" місяць впливатиме на поведінку, настрій та почуття людей - астрологи

Місячне затемнення – це найкращий час кинути курити, позбавитися шкідливих звичок або ж нарешті піти в спортзал. Натомість астрологи радять не позичати гроші іншим та не брати самим у борг. І в жодному разі не ухвалювати важливих рішень – велика вирогідність, що вони будуть помилковими. "Небажано починати нових справ у матеріальній площині, виходити заміж, купувати дорогі подарунки, схвалювати угоди", - зазначив астролог Юрій Буянов.

Як повідомлялося, на світанку 21 січня на землян чекало непересічне видовище – "криваве" затемнення. Це красиве видовище, бо диск Місяця під час повної фази затемнення висітиме низько над видноколом і здаватиметься неприродньо великим ще й тому, що через 13 годин потому він пройде повз Землю майже на мінімальній з можливих відстаней. Таке явище називають Супермісяцем.

Фото: astrosvit.in.ua

Повʼязані теми:

Наступна публікація