Українка стала найгарнішою і найрозумнішою на конкурсі моделей в Росії

Українка стала найгарнішою і найрозумнішою на конкурсі моделей в Росії

Алла Барановська виграла конкурс для моделей / Фото: "Комсомольская правда" в Украине

Алла Барановська ззадумалась про кар'єру актриси.

Алла Барановська виграла конкурс для моделей з інтелектуальним ухилом "Вищий бал (л)", який проходить в Санкт-Петербурзі.

"Ще при відборі попросили надіслати не тільки фото, але і атестат - хороші оцінки тут мали велике значення. На щастя, з цим у мене немає проблем: середній бал - 10,8. А після приїзду нас чекали тести на загальний рівень інтелекту, іспит з англійської і навіть особиста співбесіда з ректором. У мене питали, коли почалася Друга світова війна, просили назвати інші важливі історичні дати", - повідомила дівчина "Комсомольской правде в Украине".

Дивіться ВІДЕО: Конкурс краси серед працівниць правоохоронних органів провели у Вінниці

18 фіналісткам, крім звичних для моделей дефіле і танців, запропонували на слух визначити автора класичної музики, з ходу перевести діалог з фрагмента фільму англійською.

"Верді і Вівальді я відрізнила, так і шматочок "Віднесених вітром" перевела без труднощів. З англійською у мене все добре, - усміхається Алла. - А що стосується конкурсу танців, то у мене з гнучкістю не дуже, тому брала харизмою - танцювала від душі і посміхалася", - добавла Барановська.

Члени журі одностайно визнали, що українка є найбільш зразковою студенткою і красунею. За перемогу їй подарували автомобіль і запросили навчатися безкоштовно в Санкт-петербурзький гуманітарний університет профспілок.

"Мені запали в душу слова Надії Бабкіної, яка була в журі. Вона сказала, що якщо я не буду поступати на акторський факультет, то багато втрачу. І Бабкіна послалася на власний приклад: мовляв, у свій час вона кардинально змінила своє життя, обравши сцену, - каже Алла. - Так що цілком можливо, що я все-таки зважуся переїхати в Пітер і зроблю саме на акторський. Ризикувати так ризикувати".

Для переїзду є і ще один привід: виграну машину переможниці вручать, якщо вона прийме пропозицію вчитися в РФ.

Повʼязані теми:

Наступна публікація