Українки все частіше виходять заміж за іноземців: кого найбільше приваблюють та лякають наші жінки

Українки все частіше виходять заміж за іноземців: кого найбільше приваблюють та лякають наші жінки

Фото: pixabay.com

Найбільше українська краса приваблює азіатів.

Українки все частіше виходять заміж за іноземців. За останні десять років кількість змішаних шлюбів у країні подвоїлася. Якщо у 2008-му з іноземцями укладався кожен 30-й шлюб, то в 2017-му — кожен 15-й.

Найбільше українська краса приваблює азіатів. Їх серед іноземних наречених - майже 40%, йдеться у сюжеті «Сніданку з 1+1».

Американці та європейці до вітчизняних красунь ставляться з обережністю. Там поряд із позитивним іміджем українки-вірної дружини панує ще один стереотип -  красуні-хижачки, яка лише виманює гроші. З'ясовується, що негативний імідж українок - результат шахрайських схем. Іноземці витрачають тисячі доларів на спілкування з українками, яких насправді не існує.

Ось заголовок з авторитетного британського видання The Gurdian: "Чоловіки, які їдуть до України в пошуках дружини, повертаються додому з розбитим серцем".

«Хочете українську модель в дружини з цінностями вашої бабусі? Доставимо наречену» – обіцяє сайт знайомств Anastacia International.

Американець Тод, про якого пише видання, витратив на українську красуню тисячі доларів. Він кілька місяців спілкувався з дівчиною в чаті та платив за кожне повідомлення. Чоловік надсилав на вказану адресу дорогі подарунки. Коли нарешті приїхав за нареченою до України, вона навіть не відповіла на дзвінок, тому що потенційна наречена виявилася шахрайкою. Від імені привабливої українки з Тодом спілкувалася інша людина. Можливо, це навіть був чоловік.

Зваблять та ошукають: чому іноземні чоловіки бояться українських жінок

Зваблять та ошукають: чому іноземні чоловіки бояться українських жінок

«Треба розуміти для чого цей сайт. Вони створюють цілу бізнес- модель. Вони фотографують дівчат. Наскільки відомо, вимагають реєструвати дівчину за її паспортними даними. Ці дівчата справді існують. Але чи вона заміжня, чи вона буде справді зустрічатися, чи їй дійсно треба заміж, чи вона розглядає це як варіант – отут уже дійсно виникає питання», - говорить професійна сваха.

Одна з працівниць такого чату розповіла, що її робота починається опівночі. Чим довше вона переписується з іноземцем, тим більше грошей заробляє. Він платить за кожне повідомлення у середньому по 2-4 долари. Також вони можуть надсилати фотографії, поштові листи, що набагато дорожче обходиться. За одне фото може бути п’ять або сім доларів, за лист - 12-20 доларів.

Найчастіше жертва - це чоловік зі США чи Канади віком від 19 до 70 років.

«Дуже важко морально, коли трапляється гарний чоловік. Ти якби хочеш спілкуватися. Але ти розумієш, як це для нього дорого. Ти розумієш, що він закохується в особистість, яку ти йому тут створюєш, - розповідає працівниця чату.

Але такі клієнти трапляються нечасто.

«Не дуже красиві речі інколи розповідають. Надіслати фото ніжок, нецензурні фотографії. Ти відмикаєш почуття, ти відмикаєш мозок і просто працюєш за схемою», - додає вона.

Але такий заробіток незаконний, застерігає юрист Лаврентій Царук.

«Вони підпадають під дію Кримінального кодексу України. Відповідно до статті 190 КК такі дії називають шахрайством і в залежності від розміру суми, яка була отримана. Відповідальність наступає від штрафу до 12 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна», - зазначив юрист.

Через такі сайти образ українки за кордоном часто зводиться до красуні, яка насправді хоче лише грошей. У цьому вже переконана навіть пошукова система.  Якщо вбити англійською "українська дівчина", то в переліку пропозицій можна знайти «Онлайн-зустрічі з українкою», «Українка для одруження».

Повʼязані теми:

Наступна публікація