Українське військо без помпи почало святкування 25-річного ювілею

Українське військо без помпи почало святкування 25-річного ювілею

Фото: УНІАН

Урочистості почалися з хвилини мовчання.

Збройні Сили України відзначають свою 25-ту річницю створення без надмірних урочистостей та святкових феєрверків. У столичному будинку офіцерів військовики хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих побратимів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

За час війни на Донбасі свої голови за незалежність країни поклали понад дві тисячі вояків. Нагороди військовим вручив прем'єр-міністр Володимир Гройсман. Він сказав, що першочергове завдання уряду, щоб військовослужбовець отримував добру платню, а у війська було все необхідне. "Героїчним подвигом кожного українського воїна сьогодні бороняться кордони не тільки України, а й сучасної Європи. Наше завданя, уряду України, полягає у тому, щоб створити найкращі умови для найкращого матеріального забезпечення", - наголосив Гройсман.

Напередодні повідомлялося, що в українській армії проведуть реформу до 2020 року, а стандарти відповідатимуть тим, які діють у НАТО. Відповідну державну програму розвитку Збройних сил України вже розробив Генеральний штаб та передав на розгляд Кабміну.

Збройні Сили України відзначають свою 25 річницю

Збройні Сили України відзначають свою 25 річницю

Повʼязані теми:

Наступна публікація