Українські чиновники витратили півмільярда гривень з державного бюджету на розкішні автомобілі - сьогодні у програмі "Гроші"

Українські чиновники витратили півмільярда гривень з державного бюджету на розкішні автомобілі - сьогодні у програмі "Гроші"

Сьогодні, в програмі "Гроші" розкажуть про новий віртуальний офшор та чому пенсійний фонд збіднів, на 15 мільярдів гривень.

У новому випуску програми "Гроші", яка вийде сьогодні о 22:00 на каналі 1+1, журналісти розкажуть, куди пішли півмільярда гривень з державного бюджету України, та хто з чиновників тепер роз'їжджає на нових службових автомобілях представницького класу.

Також команда програми "Гроші" проаналізувала бюджет на 2018 рік та дізналася, чому пенсійний фонд зменшився на 15 мільярдів гривень. Крім того, журналісти проекту спробували уявити, яким буде життя українця при доларі за 30 гривень, як закладено  в новому бюджеті.

Команда проекту "Гроші" також підготувала сюжет про новий віртуальний офшор. Останнім часом українські можновладці полюбили електронну валюту - біткойн, адже фіскальна служба не може відслідковувати її наявність, а відповідно за них можна не платити податки та не вказувати її в своїх деклараціях.

Минулого тижня розгорівся скандал навколо суддів, які намагалися дати хабаря голові Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому, та врешті були заарештовані. Команда "Грошей" з'ясувала, хто ці відчайдухи, та чим ще вони відомі.

Кабінет Міністрів України знову прийняв постанову про збільшення мінімальної ціни на алкоголь. Журналісти програми "Гроші" провели соціальний експеримент, щоб дізнатися, на що готові українці через подорожчання міцних напоїв. Команда проекту спробувала продати людям алкогольні концентровані порошки, які є значно дешевшими. Таким чином "Гроші" дослідили, як люди готуються до збільшення ціни на алкоголь, та чи варто чекати на нову хвилю отруєнь неякісними спиртними напоями.

Наостанок, команда "Грошей" розкаже про те, чому насправді депутати вирішили приструнити журналістів за допомогою переакредитації, дрес-коду та заборони харчуватися у буфеті Верховної Ради.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі "Гроші" сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.

По додаткову інформацію звертайтеся до групи просування інформаційного мовлення 1+1 медіа, +38 044 490 0101, prgroup@1plus1.tv; http://media.1plus1.ua/.

Наступна публікація