"Українські диверсанти" Дудка і Бессарабов "знайшлися" у сімферопольському СІЗО

"Українські диверсанти" Дудка і Бессарабов "знайшлися" у сімферопольському СІЗО

Фото: МЗС України

Українців готують до етапування.

Фігуранти "справи українських диверсантів" Володимир Дудка й Олексій Бессарабов, яких засудили до 14 років позбавлення волі, перебувають у Сімферопольському СІЗО.

Про це повідомило видання "Крим.Реалії" з посланням на брата Володимира Дудки Петра. 

"Брат і Бессарабов вже перебувають у СІЗО Сімферополя. Чекають оформлення документів і етапування в колонію. Також адвокати готують документи на касаційний суд", – сказав Петро Дудка.

Як повідомлялося раніше, наприкінці жовтня Дудку і Бессарабова вивезли з московського слідчого ізолятора "Матроська тиша" в невідомому напрямку.

Нагадаємо, 9 листопада 2016 року в Севастополі співробітники підрозділу ФСБ РФ, незаконно утвореного в окупованому Криму, затримали трьох громадян України - Штиблікова Дмитра Анатолійовича, Бессарабова Олексія Євгеновича і Дудку Володимира Михайловича.

Уже наступного дня, 10 листопада, обвинувачених у плануванні терактів на різних об'єктах півострова взяли під варту на 2 місяці. У Міноборони України спростували заяву ФСБ про затриманих в Криму нібито українських диверсантів і наголосили, що їх немає на окупованому півострові. Там також розпочали кримінальне провадження через викрадення українців. 

У квітні нинішньго року так званий суд в анексованому Севастополі засудив політв’язнів Володимира Дудку та Олексія Бессарабова до 14 років позбавлення волі. Дудка і Бессарабов не визнавали і не визнають своєї провини, вони вважають справу сфальсифікованою.

Суд окупованого Криму оголосив вирок у справі Володимира Дудки та Олексія Бессарабова

Суд окупованого Криму оголосив вирок у справі Володимира Дудки та Олексія Бессарабова

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація