Український лоукостер SkyUp здійснив перший авіарейс

Український лоукостер SkyUp здійснив перший авіарейс

Фото: Getty Images

У Міністерстві інфраструктури розповіли про подальші плани компанії.

Український лоукост-авіаперевізник SkyUp у понеділок, 21 травня, здійснив свій перший чартерний авіарейс.

Про це повідомили у прес-центрі Міністерства інфраструктури України.

"Сьогодні мають відбутися два перші рейси SkyUp до курортних міст Єгипту. Але нагадаю, що у планах авіакомпанії на перший рік роботи – не тільки виконання міжнародних чартерних перевезень, а також відкриття регулярних українських та міжнародних напрямків", - раніше заявив очільник відомства Володимир Омелян.

Зазначається, що цього року перевізник здійснюватиме чартерні рейси з Києва, Харкова, Львова та Одеси у 16 напрямках: Анталія, Бодрум, Даламан, Шарм-ель-Шейх, Хургада, Тіват, Барселона, Пальма-де-Майорка, Тенеріфе, Аліканте, Тірана, Ріміні, Бургас, Варна, Ларнака, Дубай.

Також цього року планується запустити міжнародні регулярні рейси в Барселону, Дубай та Ларнаку, і внутрішні: Київ-Одеса та Харків-Одеса. Ціна на рейс з Києва до Одеси складатиме мінімально 499 гривень.

Нагадаємо, наприкінці жовтня чи на початку листопада цього року до українських аеропортів "Бориспіль" та "Львів" планує почати літати ірландський лоукостер Ryanair. Крім нього, нині ведуть переговори ще з двома "бюджетними" авіаперевізниками

Повʼязані теми:

Наступна публікація