Україну надалі засипатиме снігом, а на морі здіймуться 5-метрові хвилі. Прогноз на 19-23 січня

Україну надалі засипатиме снігом, а на морі здіймуться 5-метрові хвилі. Прогноз на 19-23 січня

Фото: Reuters

На дорогах буде ожеледиця.

До кінця цього тижня в Україні продовжуватиме йти сніг. У ніч проти п'ятниці сильні снігопади ще будуть у кількох регіонах. Далі інтенсивність снігопадів зменшиться.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

П'ЯТНИЦЯ, 19 СІЧНЯ

Хмарно з проясненнями. Сніг, мокрий сніг. Уночі на Кіровоградщині, Черкащині, Київщині, Чернігівщині та Закарпатті місцями сильний сніг. На дорогах країни ожеледиця.

Вітер південно-східний (у західній частині південно-західний), 7-12 м/с, у західних, південних та східних областях пориви 15-20 м/с, на крайньому заході країни місцями 25 м/с.

Температура вночі 3-8 градусів морозу, на півдні країни 0-5 градусів морозу. Вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла, в Криму 1-6 градусів тепла.

У горах Івано-Франківщини та на високогір'ї Закарпаття зберігається значна сніголавинна небезпека (третій рівень). Уночі 19 січня у західній та південній частині акваторії Чорного моря пориви вітру 25-27 м/с, висота хвиль 3-5 метрів.

Київ. Хмарно з проясненнями. Сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі 4-6 градусів морозу, вдень 0-2 градуси морозу.

СУБОТА-НЕДІЛЯ, 20-21 СІЧНЯ

Хмарно з проясненнями. У південних, східних, більшості центральних (21 січня місцями і в західних) областях сніг, мокрий сніг, удень з дощем. Подекуди ожеледь. На решті території без істотних опадів. На дорогах ожеледиця.

Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с.

Температура вночі 3-8 градусів морозу, 21 січня на півночі Лівобережжя та в Карпатах 10-13 градусів морозу. Вдень близько нуля. На півдні, а 21 січня і на сході країни вночі 0-5 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла.

Київ. Хмарно з проясненнями. Без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 20 січня 3-5 градусів морозу, 21 січня 6-8 градусів морозу. Вдень близько нуля.

ПОНЕДІЛОК, 22 СІЧНЯ

Невеликий сніг, на півдні та сході країни помірні опади.

Температура вночі 3-8 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу. У південних та східних областях вночі 1-6 градусів морозу, вдень близько нуля.

Київ. Невеликий сніг. Температура вночі 5-7 градусів морозу, вдень 2-4 градуси морозу.

ВІВТОРОК, 23 СІЧНЯ

У східній частині та Приазов'ї помірний сніг. На решті території місцями невеликий сніг.

Температура вночі 7-12 градусів морозу, вдень 3-8 градусів морозу. На півдні та сході країни вночі 3-9 градусів морозу, вдень 0-5 градусів морозу.

Київ. Місцями невеликий сніг. Температура вночі 8-10 градусів морозу, вдень 4-6 градусів морозу.

В очікувані негоди: п'ять областей України обмежили проїзд вантажівок

В очікувані негоди: п'ять областей України обмежили проїзд вантажівок

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація