Україну накриє потужний циклон. Синоптикиня дала прогноз погоди на 17 лютого

Україну накриє потужний циклон. Синоптикиня дала прогноз погоди на 17 лютого

Фото: Associated Press

Очікується штормовий вітер.

В Україні 17 лютого очікуються складні погодні умови через шквальний вітер, який може досягати штормових показників. Опади малоймовірні. Переважатиме сонячна погода.

Про це у Facebook написала синоптикиня Наталка Діденко.

За її інформацією, потужний циклон "Вікторія" нині бушує на західному узбережжі Європи, у Великій Британії, Нідерландах, Бельгії, країнах Скандинавії, Балтії. А завтра він дійде і до України. Синоптикиня уточнила, що 17 лютого, попри ураганний вітер, день загалом має бути теплим.

Уточнюється, що денна температура повітря у більшості регіонів Україні підвищиться від +5°C до +13°C. На сході країни буде дещо прохолодніше, там найближчої ночі стовпчики опустяться до -9°C, а вдень покажуть +1°C та +4 °C.

Киянам та гостям міста завтра вдень також слід очікувати поривчастого вітру. Температура повітря передбачається на рівні +9°C, а вночі може опуститися до 1 градусу із позначкою "-".

Фото: Укргідрометцентр

Як відомо, зараз Європа потерпає від буревіїв. Так, вже другий за тиждень надпотужний ураган обрушився на Британію. Цього разу "Денніс" приніс сильні опади та вітри швидкістю в півтори сотні кілометрів за годину. 

А в Україні 11 лютого через негоду було знеструмлено 380 населених пунктів у 11 областях, пошкоджено понад 100 покрівель будинків та об’єктів соціально-побутової сфери.

Західна Європа потерпає від потужного урагану “Кіра”

Західна Європа потерпає від потужного урагану “Кіра”

Повʼязані теми:

Наступна публікація