Україну посипатиме снігом. Прогноз погоди на 14 грудня

Україну посипатиме снігом. Прогноз погоди на 14 грудня

Фото: УНІАН

Найхолодніше буде на Сході та в Карпатах.

Сьогодні, 14 грудня, в Україні буде хмарна погода з проясненнями. Удень можливий невеликий сніг. Температура вдень від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла. На дорогах північної половини місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с, у Карпатах окремі пориви 15-20 м/с. Такий прогноз Українського гідрометцентру.

Уранці середи найхолодніше на Луганщині – там майже 12 градусів морозу. На Сумщині, Харківщині, Вінничині, Буковині, Херсонщині, Донеччині, Одещині та в Криму – мінус 7-9 градусів. У Києві 7 градусів морозу. На решті території від 3 до 5 градусів морозу. Сніжить на Сумщині, Полтавщині, Харківщині, Дніпропетровщині, Запоріжжі та Донеччині.

Погода вранці в середу,14 грудня / Фото: Укргідрометцентр

У Києві протягом дня очікують невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура 1-3 градуси морозу.

У Львові мокрий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, помірний. Температура 0…–2°С.

У Дніпрі без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура 2-4 градуси морозу.

В Одесі невеликий сніг. Вітер південно-західний, помірний. Температура –1…+1°С.

У Харкові слабкий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура 2-4 градуси морозу.

У Карпатах мокрий сніг. Вітер південно-західний, помірний. Температура 1-6 градусів морозу. Висота снігового покриву становить: Славське – 9 см, Плай – 13 см, Міжгір'я – 1 см, Рахів – 8 см, Івано-Франківськ – 2 см, Яремче – 7 см, Пожижевська – 22 см.

Прогноз погоди в Україні на 14 грудня 2016 року / Фото: Укргідрометцентр

Повʼязані теми:

Наступна публікація