Україну завалить снігом до колін, будуть хуртовини та перемети на дорогах

Україну завалить снігом до колін, будуть хуртовини та перемети на дорогах

Фото: УНІАН

Удень у багатьох регіонах очікується плюсова температура.

Завтра, 18 січня, в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Київській, Чернігівській та Сумській областях будуть складні погодні умови: сильний мокрий сніг, часом з дощем, хуртовини, місцями дуже сильні опади, налипання мокрого снігу. У південних і центральних областях місцями ожеледь. На решті території невеликий мокрий сніг. На дорогах країни ожеледиця.

Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Вітер південно-східний, на Правобережжі північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с, в Одеській, Херсонській, Запорізькій та Донецькій областях місцями 25-28 м/с.

Температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла. У південній частині протягом доби 0-5 градусів тепла.

У Києві прогнозують складні погодні умови: сильний мокрий сніг, хуртовини, місцями налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-3 градуси морозу, вдень близько нуля.

У Львові невеликий мокрий сніг. Пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-3 градуси морозу, вдень близько нуля.

В Одесі опади, місцями сильні. Пориви вітру 15-20 м/с, місцями 25-28 м/с, подекуди ожеледь, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 3-5 градусів тепла, вдень 4-6 градусів тепла.

У Дніпрі протягом доби невеликий мокрий сніг з дощем. Пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 0-2 градуси морозу, вдень 0-2 градуси тепла.

У Харкові невеликий мокрий сніг, удень з дощем. Пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 1-3 градуси морозу, вдень близько нуля.

У Карпатах невеликий сніг. Пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця. Температура вночі 0-5 градусів морозу, вдень від 4 градусів морозу до 1 градуса тепла.

Прогноз погоди в Україні на 18 січня 2018 року / Фото: Укргідрометцентр

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація