"Укроборонпром" призначив нового директора Житомирського бронетанкового заводу

"Укроборонпром" призначив нового директора Житомирського бронетанкового заводу

Фото: Укроборонпром

Відкритий конкурс на посаду проводили від 7 жовтня 2019 року.

"Укроборонпром" після проведення конкурсу обрала директора державного підприємства “Житомирський бронетанковий завод”. Посаду обійняв Олексій Жуковець.

Про це пише пресслужба концерну.

Як зазначається, відкритий конкурс на посаду був оголошений 7 жовтня 2019 року. До участі в ньому було подано 38 заяв, із яких сформовано “короткий список” із шести кандидатів. В рамках номінаційного комітету кандидатами було представлене стратегічне бачення розвитку підприємства та плани першочергових кроків на посаді.

“Олексій Жуковець має найбільш відповідний вимогам досвід та презентував найреалістичнішу стратегію розвитку Житомирського бронетанкового заводу. Він побудував свою кар’єру у сфері машинобудівного підприємства. Створював підприємство на основі виробничого комплексу ЗАТ "Макіївський труболиварний завод", який до цього не функціонував. Налагоджував виробництво нестандартного обладнання для металургійної промисловості з "нуля", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, журналісти-розслідувачі оприлюднили масштабне розслідування про корупцію і розкрадання в оборонному комплексі України. За даними журналістів, до схеми виведення з української оборонки сотень мільйонів гривень причетний друг і партнер Порошенка, ексчлен Ради національної безпеки і оборони Олег Гладковський, його 22-річний син Ігор і гендиректор "Укроборонпрому" Павло Букін. Оприлюднили секретну переписку учасників злочинної схеми, внутрішні документи, докази домовленостей про хабарі. Розмір розкрадання становить не менше 250 мільйонів гривень. Антикорупційне бюро відкрило кримінальне провадження, а Гладковського звільнили з РНБО.

Експрезидент України Петро Порошенко після оприлюднення журналістського розслідування увів в дію рішення РНБО про реформування оборонно-промислового комплексу та підвищення рівня прозорості виконання державного оборонного замовлення.

Слідчі ДБР провели обшуки в "Укроборонпромі" та в квартирі Валерії Гонтаревої

Слідчі ДБР провели обшуки в "Укроборонпромі" та в квартирі Валерії Гонтаревої

Повʼязані теми:

Наступна публікація