"Укроборонпром" виграв тендер на постачання літаків до Перу

"Укроборонпром" виграв тендер на постачання літаків до Перу

Фото: Укроборонпром

Новими літаками замінять старі українські Ан-32Б.

ДК "Укроборонпром" став переможцем тендеру, оголошеного МВС Перу, на покупку військово-транспортних літаків. За його результатами український транспортник Ан-178 замінить в країні наші ж Ан-32Б. Про це повідомив Генеральний директор ДК "Укроборонпром" Павло Букін, повідомляє пресслужба концерну.

За його словами, в перуанському тендері український Ан-178 виграв у C-27 Spartan (США-Італія) і C-295 (Airbus).

"Перу може стати першим експортним полігоном для нового літака, створеного на ДП "Антонов". На нашу користь у цьому випадку зіграли як професіоналізм і наполегливість контрактників "Укроборонпрому", так і легендарна надійність торгової марки "Антонов", – уточнив Букін.

Директор "Укроборонпрому" розповів, що в тендері брало участь ДП ДГЗП "Спецтехноекспорт", що входить до складу держконцерну. У конкурсі, де оцінювалися експлуатаційні характеристики, терміни поставки, розширені гарантії, навчання персоналу, соціальні і виробничі преференції, Ан-178 випередив усіх конкурентів.

Нагадаємо, 23 липня повідомлялося, що Державний концерн "Укроборонпром" оголосив тендер на надання послуг незалежного аудиту своєї діяльності, а також своїх підприємств із залученням міжнародних експертів з очікуваною вартістю 32,5 млн грн.

"Укроборонпром" випробував нові ракети для ураження наземних цілей

"Укроборонпром" випробував нові ракети для ураження наземних цілей

Повʼязані теми:

Наступна публікація