"Укрпошта" анонсувала нову марку із Кремлем: робочий ескіз

"Укрпошта" анонсувала нову марку із Кремлем: робочий ескіз

"Укрпошта" анонсувала нову марку із безпілотником над Кремлем / Фото: Telegram / Igor Smelyansky/Ігор Смілянський

Гендиректор державного підприємства нагадав, що марки "Укрпошти" є передвісником гарних подій.

У середу, 3 травня, генеральний директор "Укрпошти" Ігор Смілянський анонсував випуск нової поштової марки після атаки невідомих безпілотників на резиденцію президента держави-агресорки Володимира Путіна у Кремлі.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, опублікувавши її робочий ескіз.

При цьому гендиректор державного підприємства нагадав, що марки "Укрпошти" є передвісником гарних подій, натякнувши на випуск знаменитої марки з російським крейсером "Москва" біля острова Зміїний, яка з'явилася напередодні потоплення флагмана Чорноморського флоту РФ українськими ракетами "Нептун".

На ескізі зображено Кремль у вогні, а над ним пролітає безпілотник. Навпроти за полум'ям спостерігає український військовий у характерній позі.

Гендиректор "Укрпошти" Ігор Смілянський показав робочий ескіз нової марки із безпілотником над Кремлем / Фото: Telegram / Igor Smelyansky/Ігор Смілянський

"Завтра [тобто 4 травня] вранці оголосимо про запуск нової марки. Якої, коли і де — почекайте. Але, впевнений, комусь "за поребриком" дуже сподобається. А поки, як то кажуть, "робочі ескізи", - написав Смілянський.

Про появу нової марки повідомили також на офіційній сторінці "Укрпошти" у Facebook.

"Завтра [4 травня] будуть нові поштові марки з тими, хто причетний до майбутнього згарища на місці Кремля", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч проти 3 травня біля Кремля у Москві пролунали два потужні вибухи. Кому вигідна нічна "бавовна" в центрі столиці країни-агресорки та чи причетна до цього Україна, розбирався ТСН.ua.

Читайте також:

Повʼязані теми:

Наступна публікація