"Укрпошта" переходить на безготівкові розрахунки: у відділеннях почали встановлювати POS-термінали

"Укрпошта" переходить на безготівкові розрахунки: у відділеннях почали встановлювати POS-термінали

Фото: moneyhome.co.uk

Компанія обладнала терміналами найбільш завантажені відділення.

"Укрпошта" встановила 2000 POS-терміналів у найбільш завантажених поштових відділеннях України, щоб клієнти мали змогу оплачувати поштово-логістичні послуги платіжною карткою.

Про це повідомили у прес-службі компанії.

"Укрпошта стає зручнішою для клієнтів – наші відділення у містах поступово переходять на розрахунки картками. Обладнання платіжними терміналами почалося із відділень Києва, зараз вони вже присутні в усіх регіонах країни. Це ще один крок до збільшення обсягів безготівкових розрахунків", – заявив директор департаменту фінансового бізнесу "Укрпошти" Артур Муравицький.

Як зазначається, загалом "Укрпошта" закупила через систему електронних торгів Prozorro 5 тисяч POS-терміналів для приймання оплати платіжними картами, які будуть встановлені у 3 тисячах відділеннях компанії в усіх регіонах країни.

Нагадаємо, раніше "Укрпошта" майже вдвічі підняла вартість однієї з основних послуг. Другий етап підвищення тарифів на поштові послуги, який заплановано на 1 січня 2019 року, передбачає підвищення тарифів на 14,3% для листів, на 15,3% на посилки без оголошеної цінності масою до 10 кг всередині області і на 11,1% – в Україні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація