"Укрзалізниця" нагадала пасажирам про переведення годинників на вихідних

"Укрзалізниця" нагадала пасажирам про переведення годинників на вихідних

Фото: УНІАН

Нюанси узгоджені з іншими країнами.

"Укрзалізниця" нагадала пасажирам про переведення годинників на зимовий час в ніч проти неділі, 28 жовтня, аби пасажири не переплутали час відправлення та прибуття поїздів. 

Прес-служба "УЗ" написала відповідне повідомлення.

"28 жовтня 2018 року о 04:00 за київським часом скасовується дія літнього часу (стрілки годинника буде переведено на одну годину назад). Укрзалізниця вже відкоригувала графік руху пасажирських, приміських та вантажних поїздів. Тому мандрівникам, які запланували поїздки на найближчі вихідні, а також тим, хто зустрічатиме на вокзалі гостей, варто бути уважними та вчасно перевірити свій годинник", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі також зазначили, що час на квитках вказаний вже з урахуванням переведення годинника, тобто пасажиру не треба віднімати або додавати годину до вказаної. Усі нюанси обговорені з адміністраціями іноземних залізниць. 

Цієї неділі, 28 жовтня, Україна переходить на зимовий час. Стрілки годинників нині переводять понад 110 країн світу. Наступного року змінювати час перестануть 28 європейських держав. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація