"Укрзалізниця" переведе частину працівників на скорочений робочий тиждень

"Укрзалізниця" переведе частину працівників на скорочений робочий тиждень

Фото: УНІАН

У серпні компанія повернеться до перегляду терміну дії цього рішення.

Частина працівників АТ "Укрзалізниця" з 1 липня перейдуть на чотириденний робочий тиждень.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"З 1 липня на чотириденний робочий тиждень перейдуть передусім співробітники апаратів управлінь центрального офісу "Укрзалізниці", регіональних філій та інженерно-технічні працівники", - йдеться у повідомленні.

Про скорочення робочого тижня було заздалегідь повідомлено працівникам у квітні. Наприкінці серпня компанія повернеться до перегляду терміну дії цього рішення. 

Водночас робітників, які працюють за змінним графіком, зайнятих на роботах капітального характеру (реконструкції та капітального ремонту колії, стрілочних переводів, штучних споруд), з ремонту, обслуговування й налагодження основного технологічного устаткування, з безпосереднього перевезення вантажів і пасажирів та їх обслуговування запровадження неповного робочого тижня не стосуватиметься. 

"На період карантину приведено розмір зарплати членів правління "Укрзалізниці" до розміру, що не перевищує 10 мінімальних зарплат. Крім того, заробітні плати всіх топменеджерів центрального апарату в добровільному порядку знижені до 25%", - додають у пресслужбі.

Чи безпечний залізничний транспорт в умовах пандемії COVID-19

Чи безпечний залізничний транспорт в умовах пандемії COVID-19

Нагадаємо, 25 червня "Укрзалізниця" відновила рух на Прикарпатті після скасування сполучення через сильну повінь.

Повʼязані теми:

Наступна публікація