"Укрзалізниця" відкрила продаж ще на три поїзди: вже доступні 29 напрямків

"Укрзалізниця" відкрила продаж ще на три поїзди: вже доступні 29 напрямків

Фото: УНІАН

Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії та у залізничних касах.

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків ще на три поїзди.

Про це повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

Продаж квитків ще відкрито на потяги №782/781 сполученням Київ-Черкаси, 786/785 Київ-Шостка, Київ-Кропивницький.

Зазначається, що вже відкрито продаж квитків на 29 поїздів. Квитки наразі можна придбати через офіційний сайт компанії та у залізничних касах.

В компанії також повідомили, що від 1 червня 2020 року "Укрзалізниця" планує запустити 42 поїзди, з яких десять - Інтерсіті+ та 32 - далекого сполучення. На всі поїзди вже найближчими днями буде відкрито продаж квитків.

Як повідомлялося, у пасажирських поїздах на час карантину будуть запроваджені нові умови перебування та посилені заходи безпеки для уникнення захворювання коронавірусом. Провідники будуть щогодини під час рейсу проводити прибирання: мити санвузли, підлогу в салоні вагона, протирати поручні, дверні ручки, кнопки тощо. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким зможуть користуватися пасажири.

Крім того, пасажири допускатимуться до поїздів винятково в захисних масках. Вимірювання температури тіла буде здійснюватися під час посадки до вагону. Крім того, буде забезпечена санобробка вагонів перед та після кожного рейсу поїзда, провідники будуть забезпечені засобами індивідуального захисту. 

"Укрзалізниця" відновила продаж квитків: чи змінилися тарифи

"Укрзалізниця" відновила продаж квитків: чи змінилися тарифи

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація