Ураган пронісся над Херсонською областю: з'явилися фото та відео

Сильним вітром ламало великі крони, вони падали і трощили все під собою.

На Херсонською областю пронісся ураган. Зокрема, у селі Велика Олександрівка сильний вітер виривав дерева з корінням та позносив дахи з хат і  господарчих споруд. 

Про це йдеться у сюжеті ТСН.Ранок.

За словами очевидців, дерева виривало з корінням. Сильним вітром ламало великі крони, вони падали і трощили все під собою. Найбільше дісталося трьом вулицям у селі Велика Олександрівка. За даними рятувальників у селі постраждало 32 приватні будинки, без даху залишилася школа. Зламано близько сотні дерев. Збитки підраховує штаб з ліквідації наслідків негоди.

"Це мій двір, моя хата, ось хата дітей. Дивіться, що зробилося, це просто жах. Вся вулиця так, будинки, сусіди всі. Я не знаю, що думати, що робити", - розповідає місцева мешканка Наталія Дубова. 

Знесені дахи та поламані дерева: над Херсонською областю пронісся буревій

Знесені дахи та поламані дерева: над Херсонською областю пронісся буревій

Нагадаємо, за прогнозами синоптиків, сьогодні, 28 вересня, біля підніжжя Карпат і загалом у західних областях пройдуть дощі. На решті України - сухо і переважно сонячно. Температура триматиметься в межах 16-20 градусів, на півдні підніметься подекуди до 26. А завтра, 29 вересня, у всіх областях очікується дощ. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація