Уряд виділив 25 млн грн на житло для сімей героїв Небесної сотні

Уряд виділив 25 млн грн на житло для сімей героїв Небесної сотні

Фото: УНІАН

Влада хоче покращити житлові умови родинам полеглих на Майдані.

Кабінет міністрів України вирішили підтримати родини героїв Небесної сотні, забезпечивши їх житлом. Таке рішення ухвалили на засіданні уряду, передає "Урядовий портал".

"Ми у постійному діалозі з громадськими організаціями. Ми пам’ятаємо, що маємо забезпечити підтримкою родини. Минулого року всі виплати, які були визначені, ми 100% виплатили. Ми мали це зробити. Треба зараз підсилювати напрямки і соціальної реабілітації, й інші. Ми виділяємо 25 млн на закупівлю квартир для родин Героїв. Вони самі визначать, де і за якою ціною купувати. Для нас це важливо і будемо у постійному діалозі – не під дати. В цьому є людське ставлення до подвигу людей", - заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман.

Нагадаємо, 20 лютого річниця розстрілів на Майдані у Києві. Події 20 лютого 2014 року називають найтрагічнішими в історії сучасної України. Того ранку на вулиці Інститутській снайпери впродовж трьох годин розстрілювали майданівців.

Загалом, за три дні - від 18 до 20 лютого загинули 73 протестувальники та 11 правоохоронців, понад 600 людей зазнали травм.

Поява вина під назвою "Небесна сотня" викликала обурення громадських активістів

Поява вина під назвою "Небесна сотня" викликала обурення громадських активістів

Повʼязані теми:

Наступна публікація