Уряд виділив півмільярда гривень на невідкладний ремонт двох автомагістралей

Уряд виділив півмільярда гривень на невідкладний ремонт двох автомагістралей

Фото: facebook/Володимир Гройсман

Йдеться про ремонт трас "Київ-Чоп" та "Київ-Одеса".

Кабінет Міністрів в середу, 6 лютого, виділив додатково 550 млн гривень на невідкладний ремонт двох автомагістралей - "Київ-Чоп" та "Київ-Одеса".

Про це у своєму Facebook написав міністр інфраструктури Володимир Омелян.

"Так, їх будували і ремонтували давно, вони не входять до переліку тих більше 7 000 км, відбудованих Урядами Яценюка і Гройсмана, але це одні з найважливіших міжнародних магістралей України і вони повинні бути в належному стані", - написав він.

Омелян додав, що "Укравтодор" цього тижня завершить їхнє обстеження і негайно стане до аварійного, а коли дозволять погодні умови - і поточного ремонтів.

Реагуючи на справедливі обурення людей на стан автодоріг Київ-Чоп і Київ-Одеса, Уряд виділив додатково 550 млн грн на їх...

Опубликовано Volodymyr Omelyan Среда, 6 февраля 2019 г.

"Також сьогодні на Уряді схвалили розподіл фінансування переліку доріг за рахунок Дорожнього фонду, який цього року складає 50,1 млрд грн - рекордна сума для нашої держави", - додав міністр.

Нагадаємо, раніше Міністерство регіонального розвитку розробило нові правила проектування укладання дорожнього покриття для підвищення терміну їхньої служби.

Примхи негоди: водіїв попереджають про погіршення стану доріг через снігопад

Примхи негоди: водіїв попереджають про погіршення стану доріг через снігопад

Повʼязані теми:

Наступна публікація