Уряд зареєстрував суспільну телерадіокомпанію

Уряд зареєстрував суспільну телерадіокомпанію

Фото: flickr.com/flash.pro

Статутний капітал публічного акціонерного товариство становить 2,54 млрд грн

Кабмін зареєстрував Національну суспільну телерадіокомпанію України.

Про це повідомили у прес-службі уряду.

"19 січня 2017 року публічне акціонерне товариство "Національна суспільна телерадіокомпанія України" зареєстровано як юридичну особу і припинено юридичну особу НТКУ", - йдеться у повідомленні.

Своєю чергою голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко заявив, що найближчими днями запрацює Наглядова рада НСТУ.

"Для цього все є: професійна і патріотична Наглядова рада, великий професійний колектив, який прагне змін, значно збільшене державою фінансування. У мене немає сумнівів, що НСТУ буде профінансовано в повному обсязі і згідно із законом. Ми маємо повну політичну підтримку президента, Верховної Ради, Кабінету міністрів, медійної громадськості, а найголовніше – суспільства, яке прагне реформ", - наголосив він.

Зазначимо, інформація про заснування НСТУ з'явилася на сайті Єдиного державного реєстру юридичних осіб і фізичних осіб-підприємців. Статутний капітал підприємства становить 2,54 млрд грн. Виконання обов'язків голови правління до його призначення в установленому порядку покладено на Ганну Бичок.

Нагадаємо, 19 березня Верховна Рада України ухвалила закон про створення суспільного телебачення та радіомовлення України. 7 квітня президент України Петро Порошенко підписав закон про суспільне телерадіомовлення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація