Уявне перемир'я закінчується: протягом дня бойовики вже 24 рази обстріляли позиції сил АТО

Уявне перемир'я закінчується: протягом дня бойовики вже 24 рази обстріляли позиції сил АТО

Бойові дії на Донбасі тривають уже дев'ятий місяць поспіль / Фото: facebook.com

Увесь день тривають бої біля Донецького аеропорту.

На Донбасі з кожним днем збільшується кількість обстрілів позицій українських військових. Лише протягом сьогоднішнього дня, 9 січня, бойовики 24 рази обстріляли сили АТО, у тому числі і з важкого озброєння.

"Терористи один раз з гранатомета, шість разів з мінометів, двічі з артилерійських систем та один раз із озброєння танку обстріляли наші позиції поблизу Нікішиного. Увесь день не стихали постріли у районі Донецького аеропорту. Незаконні збройні формування з стрілецької зброї, гранатометів, мінометів та артилерії вели вогонь по новому терміналу летовища. Двічі з мінометів та один - з артилерійських систем піддали обстрілу населений пункт Піски. Артилерію ворог також застосував по Сєверному та околицях Первомайського. Протитанковими керованими ракетами було обстріляно населений пункт Гранітне, а з мінометів - Мар'їнку", - уточняють у прес-центрі АТО.

Загострюється ситуація й на Луганщині, у населеному пункті Станиця Луганська.

"Сьогодні тут бойовики з артилерійських систем обстріляли житлові будинки мирних мешканців селища. Потім відбулося більш ніж двогодинне бойове зіткнення бойовиків з українськими військовими. Після того, як бандити відступили, вони задіяли реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град". Крім того, у районі населеного пункту Щастя на Луганщині "працював" снайпер", - ідеться в повідомленні.

 
Допис by Прес-центр АТО.

Тим часом мешканці Донецька у соцмережах повідомляють про жорстокі бої у місті.

Повʼязані теми:

Наступна публікація