В аеропорту "Бориспіль" затримали російського "злодія в законі" і агента ФСБ

В аеропорту "Бориспіль" затримали російського "злодія в законі" і агента ФСБ

Фото: primecrime.ru

Чоловік мав при собі фальшивий український паспорт.

У середу, 2 серпня, поліцією Києва в аеропорту "Бориспіль" був затриманий російський "злодій в законі" на прізвисько "Пецо".

Про це повідомляє перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін в Facebook.

Цей чоловік за "службу в ФСБ" замість 22 років позбавлення волі відбув покарання лише два роки.

В аеропорту чоловік пред'явив підроблений паспорт громадянина України.

"Цього вже в солідному віці "мужика" найбільше розлютила ситуація з "паспортом", бо його "друзі" в Україні "гарантували" йому зустріч та надали йому цей псевдодокумент. Думаю, що злочинним "рєшалам" Миколаївщини треба задуматися та перейнятися своїм майбутнім",  - сказав він.

Сьогодні поліцією Києва в аеропорту "Бориспіль" був затриманий російський "злодій в законі" на прізвисько "пецо". Про ць...

Опубликовано Vyacheslav Abroskin 2 августа 2017 г.

Нагадаємо, у Києві затримали небезпечного "злодія у законі" та видворили його до СтамбулуУ Києві затримали уродженця Грузії Валіко Мжавія, який у кримінальному середовищі має статус "злодій у законі", повідомили у прес-центрі ГУ НП міста Києва.

"Чоловік уже був кілька разів засуджений, у тому числі за вчинення умисного вбивства, за що майже 15 років провів у місцях позбавлення волі", – йдеться у повідомленні.

Було встановлено, що "авторитет" упродовж останніх двох місяців проживав у київських орендованих квартирах та постійно підтримував зв'язок і зустрічався з представниками злочинного середовища.

Повʼязані теми:

Наступна публікація