В аеропорту "Бориспіль" затримали терориста з Азербайджану, якого розшукував Інтерпол

В аеропорту "Бориспіль" затримали терориста з Азербайджану, якого розшукував Інтерпол

Громадянина Азербайджану затримали по лінії Інтерполу. / Фото: Держприкордонслужба України

Затриманий є неодноразовим переможцем турнірів з рукопашного бою.

У суботу в аеропорту "Бориспіль" прикордонники затримали громадянина Азербайджану, який перебував у міжнародному розшуку за тероризм.

Затриманий є неодноразовим переможцем міжнародних турнірів з повноконтактного рукопашного бою у ваговій категорії понад 93 кг, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Після затримання азербайджанця передали міліції, проводяться заходи згідно з чинним законодавством України, йдеться в повідомленні.

Крім того, база Інтерполу протягом минулої доби спрацювала ще двічі в цьому аеропорті на громадянина України і громадянина Сінгапуру.

Ще одного порушника, громадянина Молдови, виявили за цією базою прикордонники Білгород-Дністровського загону в пункті пропуску "Кучурган". Затриманого також передано в міліцію.

Нагадаємо, з 1 вересня на повну силу запрацювала нова система доступу до пошукових баз Інтерполу для українських силовиків. Нова система в першу чергу полегшить затримання злочинців прикордонникам. Тепер злочинці, які розшукуються Інтерполом, будуть затримані прикордонниками відразу при спробі перетину кордону.

Повʼязані теми:

Наступна публікація