В анексованому Криму за тривогою підняли дивізіони протикорабельних комплексів

В анексованому Криму за тривогою підняли дивізіони протикорабельних комплексів

Фото: УНІАН

Військові навчання триватимуть до кінця тижня.

В анексованому Росією Криму за тривогою підняли дивізіони берегових протикорабельних комплексів "Бастіон" і "Бал" і берегового ракетного комплексу "Скеля" Чорноморського флоту РФ.

Про це повідомив начальник відділу інформаційного забезпечення флоту Олексій Рульов, передає ТАСС.

У військових навчаннях будуть задіяні близько 600 військовослужбовців, уточнили в прес-службі Південного військового округу РФ.

"Військовослужбовці окремої берегової ракетно-артилерійської бригади Чорноморського флоту підняті за навчальною тривогою для участі в заліковому тактичному навчанні", - сказав Рульов.

Дивізіони мобільних комплексів "Бастіон" і "Бал", а також дивізіон ракетного комплексу "Скеля" приступили до відпрацювання практичних завдань відповідно з планом бойової підготовки.

Бойові розрахунки ракетних дивізіонів розгорнуть комплекси, підготують їх до стрільби і зміни вогневих позицій, підготують комплекси до здійснення маршу.

Заліково-тактичні навчання триватимуть до кінця поточного тижня.

Зазначимо, що "Бастіон" оснащений надзвуковими ракетами П-800 "Онікс". Цей комплекс здатний знищувати надводні кораблі різних типів та класів. Боєкомплект "Бастіона" може включати до 36 ракет, він здатний вражати цілі на відстані до 600 кілометрів.

Тим часом керівник окупаційної влади в Криму Аксьонов відвідає Сирію.

З Росії найближчим часом можуть зняти санкції Ради Європи, накладені за Крим та Донбас

З Росії найближчим часом можуть зняти санкції Ради Європи, накладені за Крим та Донбас

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація