В Авдіївці немовля зникло з квартири під час гулянки дорослих - дитину знайшли мертвою у під’їзді

В Авдіївці немовля зникло з квартири під час гулянки дорослих - дитину знайшли мертвою у під’їзді

Фото: pixabay.com

У матері померлого малюка є ще одна дитина, на яку вона позбавлена батьківських прав.

В Авдіївці за невідомих причин померло двомісячне немовля - тіло дитини знайшли у під’їзді біля його квартири.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

"Увечері 22 жовтня мешканка м. Авдіївки святкувала своє 36-річчя в компанії друзів. Разом із дорослими у квартирі перебував син іменинниці, якому через тиждень мало б виповнитися 3 місяці. Після вдалого застілля гості розійшлись, мати пішла відпочивати, а прокинувшись о 06:20 ранку, не знайшла поруч із собою дитини. Пошуки хлопчика у квартирі успіху також не дали", - розповіли правоохоронці.

Як зазначається, співробітники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце виклику, знайшли загорнуту в ковдру мертву дитину на порозі перед дверима квартири.

За попередніми даними, видимих тілесних ушкоджень на тілі немовля не було.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ознаками п.2 ч.2 ст.115 (умисне вбивство малолітньої дитини) та ст.166 (злісне невиконання обов'язків із догляду за дитиною) Кримінального кодексу України. Слідчі встановлюють, як дитина опинилася у під’їзді, триває судово-медична експертиза.

Окремо у прокуратурі зазначили, що у жінки також є 5-річна донька, яку виховує бабуся, оскільки матір рішенням Селидівського міського суду у грудні 2017 року позбавлена батьківських прав на неї.

Нагадаємо, раніше на Львівщині на сільському цвинтарі знайшли тіло новонародженої дитини. Правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії.

Повʼязані теми:

Наступна публікація