В автозаку і в кайданах: водій Дронов повернувся на місце убивчої ДТП у Харкові

В автозаку і в кайданах: водій Дронов повернувся на місце убивчої ДТП у Харкові

Фото: УНІАН

Правоохоронці провели третій слідчий експеримент перебігу трагічних подій.

У Харкові ввечері 16 листопада на місці найтрагічнішої аварії року провели третій слідчий експеримент. І вперше – за участю водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова.

Про це йдеться в програмі ТСН.Ранок.

В експерименті взяли участь пасажирки машин-учасниць зіткнення – Lexus і Volkswagen. Вони пояснювали, як рухалися автомобілі. Геннадія Дронова на місце трагедії привезли із СІЗО в автозаку і в кайданках. Слідчі провели численні заміри. Утім результати експерименту, як і двох попередніх, правоохоронці залишили в таємниці в інтересах слідства.

Нагадаємо, вчора, 16 листопада, Апеляційний суд Харківської області розглянув апеляцію Дронова на запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Водій Volkswagen Touareg намагався вийти із СІЗО під домашній арешт. Проте суддя Ярослав Чопенко залишив апеляційну скаргу без задоволення.

Під час слухання Геннадій Дронов, який брав участь у засіданні в режимі онлайн-конференції, заявив, що не визнає себе винним в аварії, яка забрала шість життів, а родину іншої водійки-учасниці ДТП Олени Зайцевої звинуватив у намаганні тиснути на суд і слідство. Після оголошення рішення суду Дронов впав на стіл, і відеозв’язок перервався.

«Оскільки вичерпані можливості захисту національні, звісно, будемо звертатися до європейського суду з прав людини, який, на превеликий жаль, завалений подібними скаргами», - заявив адвокат водія Volkswagen Сергій Перепелиця.

ДТП у Харкові: слідчі провели третій експеримент за участі водія Touareg

ДТП у Харкові: слідчі провели третій експеримент за участі водія Touareg

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація