В ДБР відреагували на "прослушку" в кабінеті Труби

В ДБР відреагували на "прослушку" в кабінеті Труби

Фото: УНІАН

В бюро вважають, що прослуховування може нашкодити деяким розслідуванням.

В Державному бюро розслідувань вважають, що прослуховування керівника структури Романа Труби "не нашкодить його іміджу", але може завдати шкоди розслідуванню резонансних справ.

Про це 22 вересня в ефірі "112 Україна" повідомила речниця бюро Анжеліка Іванова.

Речниця пояснила, що в кабінеті Труби відбуваються нараи на яких обговорюють резонансні справи, відповідно той факт, що сказане на них могли чути інші особи може вплинути на розслідування.

"У кабінеті директора відбуваються наради в тому числі з керівниками слідчих управлінь, із слідчими, які проводять досудове розслідування і доповідають щодо стану розслідування кримінальних проваджень, озвучуючи іноді й інформацію, яка є таємницею досудового розслідування", - розповіла Іванова.

Вона додала, що цей факт "не зможе нашкодити іміджу керівника ДБР, тому що в кабінеті Труби обговорюються виключно робочі питання".

Нагадаємо, Директор Державного бюро розслідувань Роман Труба у суботу, 21 вересня, знайшов у своєму кабінеті апаратуру для прослуховування. Апаратура була вмонтована у вентиляційну систему. За його словами, працювали спеціалісти. Наразі фахівці з’ясовують, стояла "прослушка" в одному місці або в декількох.

Слідчі ДБР провели обшуки в банку Петра Порошенка, поки той був втретє на допиті

Слідчі ДБР провели обшуки в банку Петра Порошенка, поки той був втретє на допиті

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Скандал навколо Труби
Наступна публікація