В Івано-Франківській області затопило лікарню, де є хворі на COVID-19, - Шмигаль

В Івано-Франківській області затопило лікарню, де є хворі на COVID-19, - Шмигаль

Фото: Денис Шмигаль / Facebook

Із затопленої лікарні евакуюють хворих.

У місті Галич Івано-Франківської області затопило районну лікарню. Хворих евакуюють. Серед них є інфіковані коронавірусом.

Про це повідомив у відеозверненні прем'єр-міністр Денис Шмигаль, який перебуває в Івано-Франківській області з інспекцією.

"Затоплена районна лікарня в місті Галич, проводиться евакуація хворих. Є певні ускладнення через те, що там є хворі коронавірусом", - заявив Шмигаль.

Прем'єр-міністр наголосив, що ситуація в області критична.

"Фактично, затоплення перевищує масштаб 2008 року", - зазначив Шмигаль.

 

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів про ситуацію в рівнинній частині Івано-Франківської області

Проінспектували рівнинну частину. Зрозуміло, що ситуація критична. Фактично, затоплення перевершує масштаб 2008 року. Затоплена районна лікарня в місті Галич, проводиться евакуація хворих. Є певні ускладнення через те, що там є захворілі на коронавірус. Далі проінспектуємо гірський район і після обіду проведемо комісію ТЕБ і НС, де будемо ухвалювати необхідні для подолання наслідків стихії рішення.

Опубліковано Денис Шмигаль Середа, 24 червня 2020 р.

За словами посадовця, сьогодні, 24 червня, буде проведене засідання комісії з надзвичайних ситуацій, де будуть прийматися рішення для подолання наслідків стихії.

Нагадаємо, у результаті поводків в Івано-Франківській області затоплено тисячі будинків та знеструмлено десятки населених пунктів. Оприлюднено моторошне відео наслідків негоди у регіоні.

Повʼязані теми:

Наступна публікація