В Києві відкрилась виставка картин Галини Москвітіної "Миттєвість вічності" Актуально

В Києві відкрилась виставка картин Галини Москвітіної "Миттєвість вічності"

Виставка картин Галини Москвітіної "Миттєвість вічності"

22 липня в Arcane Art Gallery відбулося відкриття нової виставки - "Миттєвість вічності", що представляє нову серію світангів Галини Москвітіної "AtmAspheric Front", майстра об'єктивного живопису, що працює у винайденому нею напрямку свiтлоарт або Латернативного реалізму, розробляючи концепцiї свiтла, свiтимостi, cвiтлоносностi.

Свого часу - один з кращих графіків України, що ілюструвала Булгакова й Шекспіра, художниця 15 років провела в Індії та Китаї і повернулася в Україну з серією живописних робіт, що відображають її своєрідний духовний досвід.

Значення слів – атма – душа, сфера – дух, і поняття атмосферний фронт, що відносяться до утворення і руху хмар, показують балансування задуму цієї серії на межі духу та інтелекту, де вічне світло душі людини стає базою для формування мінливої природи її розуму.

"Розум людини, що перебуває у вічному русі, грає в нескінченності власної душі подібно до того, як переміщуються, збираються і розсіюються атмосферні фронти хмар в атмосфері, - вважає Галина Москвітіна,- На цій межі повного спокою і миттєвого руху людина може виявити своє справжнє "Я". Тоді вічність стає миттю, а мить – вічністю, де дух людини сяє у всій своїй нескінченній силі і щасті".

Виставка картин Галини Москвітіної "Миттєвість вічності"

Arcane Art Gallery - галерея з унікальною концепцією, єдина галерея в Україні, що присвячена Об´єктивному мистецтву. Об´єктивне мистецтво засноване на базових загальнолюдських істинах і цінностях: мудрості, силі, любові і свободі. Об´єктивне мистецтво присвячено душі людини, розвитку іі свідомості, розширенню іі можливостей, світлу її серця. Галерея співпрацює з художницею Галиною Москвітіною, чиї виставки здійснюють міжнародні тури по всьому світу. ЇЇ картини продаються на найбільших лондонських аукціонах Bonhams і MacDougall´s. Картини Москвітіної називають світангами – від слів "світло", "світимість", "світлоносність". Нещодавно роботи художниці були представлені в Лондоні на виставці в Hay Hill Gallery.

"Живопис дуже світлий, - ділиться своїми враженнями відома співачка та телеведуча Анжеліка Рудницька, - Блакитний колір, з одного боку, символізує легкість буття, з іншого боку – це філософський колір, тому що пов´язан з небом, повітрям, жіночою енергією. Я не бачила художницю, але, на мою думку, це – самозаглиблена людина, яка знаходиться у постійному пошуку". "Отримала справжнє натхнення, – додає Марія Бородай, PR – директор корпорації Intel в Україні, яким хочеться поділитися з навколишнім світом, відчуттям радості та позитивними емоціями, яких нам усім так не вистачає…"

Виставка картин Галини Москвітіної "Миттєвість вічності"

Arcane Art Gallery – це простір, де об'єктивний живопис у форматі арт-сейшн об'єднується з іншими видами мистецтва - музикою, танцем, фотографією, що створює ефект синергії, здатний поглибити сприйняття картин майстра. На сьогодні галерея стала не лише місцем для проведення значних арт-заходів, але й прекрасним комунікаційним майданчиком для ділової еліти, що сприяє консолідації представників арт- і бізнес-співтовариств.

Наступна публікація