В Миколаєві під час сесії облили фекаліями двох депутатів міськради

В Миколаєві під час сесії облили фекаліями двох депутатів міськради

Фото: НикВести

Молодики увірвалися до зали та зірвали засідання.

В четвер, 4 жовтня, під час сесії Миколаївської міської ради представники Соціал-національної асамблеї облили депутатів міської ради Владислава Ентіна та Олену Кисельову екскрементами.

Про це повідомляє "НикВести".

Під час сесії кілька націоналістів, представників Соціал-національної асамблеї зайшли до сесійної зали і хотіли облити зі склянки з екскрементами депутата від фракції "Наш край" Владислава Ентіна. Це помітила глава фракції "БПП" Олена Кисельова, яка схопила націоналіста за руку. В результаті фекалії потрапили і на неї, обливши її плаття.

Після цього націоналіста спробували вивести із сесійної зали та розпочалася бійка. Внаслідок сутички Владислав Ентін дістав пістолет і попередив, що у нього є дозвіл на зброю і наступного разу він його використає.

Своєю чергою, Олена Кисельова назвала активістів "малолітніми рудими чмошниками" і зараз дає свідчення поліції за цим інцидентом. Правоохоронці затримали кількох націоналістів.

Нагадаємо, що у Черкасах невідомі у масках напали на депутата міськради та очільника "Черкаситеплокомуненерго" Павла Карася, побили та пограбували його. За словами мера Черкас Анатолія Бондаренка, п'ятеро молодиків вдерлися до помешкання депутата, побили його, викрали авто і "застерегли від "правильної" позиції". 

Повʼязані теми:

Наступна публікація