У народного депутата України знайшли коронавірус

У народного депутата України знайшли коронавірус

Фото: ГУ ДСНС у Києві

Заразився народний депутат Шахов.

У народного депутата України Сергія Шахова підтвердили інфікування новим коронавірусом COVID-19.

Про це він 18 березня повідомив в коментарі ТСН.

44-річний народний депутат України від обраний від 114 округу член депутатської групи "Довіра" визнав, що підхопив коронавірус.

"Я сьогодні ізольований, займаюся дезінфекцією, з людьми не контактував. Температура знизилася, почуваюся я нормально, сподіваюся, буде все добре. Не знаю, чому навколо цього здійнялася така паніка... - сказав Сергій Шахов. - Сьогодні надійшов дзвінок з клініки і сказали, що швидше за все у вас підтверджується діагноз коронавірус".

Народний депутат України від обраний член депутатської групи "Довіра" Сергій Шахов / Фото: УНІАН

Зазначимо  уряд ухвалив рішення заборонити регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні; перевезення більше 10 пасажирів одночасно у трамваях, тролейбусах і автобусах, маршрутному таксі.

Від 17 березня заборонено закладам культури, ТРЦ, ресторанам та іншим закладам харчування, розваг і послуг приймати відвідувачів, а починаючи від 18 березня - перевезення пасажирів залізничним транспортом в усіх видах внутрішнього та міжнародного сполучення до прийняття окремого рішення.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація