В Очакові на базі відпочинку отруїлися діти

В Очакові на базі відпочинку отруїлися діти

Фото: Facebook/Юрій Багрянцев

Найменшому з постраждалих виповнилося лише 3 роки.

В Очакові на базі відпочинку отруїлися шестеро дітей, віком від 3 до 12 років.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook речник Управління охорони здоров'я Миколаївської облдержадміністрації Юрій Багрянцев.

"Минулої ночі до Очаківської ЦРЛ доставлено 6 дітей віком від 3 до 12 років. Двоє в стані середньої тяжкості, четверо - легкої, всі з ознаками харчової токсикоінфекції. Діти зі складу організованої групи з Львівської області", - написав він.

За словами Багрянцева, наразі всі діти обстежені, одержали все необхідне лікування і в стабільно задовільному стані перебувають під наглядом медиків.

"На 12.50 в лікарні перебувають 2 дитини з цієї групи, 4 дітей в задовільному стані, які під розписку батьків послалися на необхідність від'їзду додому, виписані", - наголосив він.

Окремо представник облуправління охорони здоров'я зазначив, що контактні діти на базі відпочинку також обстежені.

Минувшей ночью в Очаковскую ЦРБ доставлены 6 детей возрастом от3 до12лет. Двое в состоянии средней тяжести, четверо-легк...

Опубликовано Yury Bagryantsev 10 августа 2017 г.

Нагадаємо, днями у курортному Коблевому на базі відпочинку отруїлися 18 дітей. Відпочивальники приїхали до Миколаївщини з Києва. За дві доби їх виписали з лікарні. За словами речника облуправління охорони здоров'я, діти отримали якісне лікування в повному обсязі.

Своєю чергою в Держпродспоживслужбі повідомили, що база відпочинку у Коблевому, де отруїлися два десятки дітей, не мала дозволу їх розміщувати.

На базі відпочинку курорту Коблево 19 дітям стало зле

На базі відпочинку курорту Коблево 19 дітям стало зле

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація