В Одесі 12-річна дівчинка загинула через катання на підніжці вантажівки

Її подружка потрапила до лікарні.

У селі Петропавлівка на Одещині двоє 12-річних школярок вирішили проїхатись на підніжці автомобіля, що розвозив по магазинах продукти, і серйозно травмувалися. 

Про це повідомляє поліція області.

Для однієї дівчинки катання закінчилось на лікарняному ліжку, а її подруга загинула. 

Правоохоронці встановили, що 34-річний водій автомобіля "Mersedes-Benz 308" рухався по центральній вулиці. Аж раптом його зупинили мешканці цього села, які сказали йому, що він наїхав на дітей.

Як з’ясувалося згодом, під час виїзду авто на дорогу дівчата вирішили покататись та залізли на підніжку задньої частини вантажівки. Під час руху вони трималися за ручку задніх дверей. Проїхавши, вони зіскочили з підніжки.

У результаті падіння діти отримали травми, з якими були доправлені до реанімаційного відділення лікарні. Від отриманих тілесних ушкоджень одна з дівчаток померла.

Наразі розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, триває слідство, встановлюються всі обставини події.

Нагадаємо, у Кропивницькому іномарка збила на смерть молоду дівчину та навіть не пригальмувала. 23-річна Тетяна Клочкова разом із подругою поверталася з роботи додому, коли на неї налетіла темна іномарка. Єдиний очевидець, подруга, від шоку ні номерів, ні марки авто не запам’ятала. Удар був такої сили, що постраждала пролетіла кілька десятків метрів. Водій поїхав геть, навіть не пригальмувавши. Подруга намагалася зупинити зустрічні машини, однак водії байдуже проїжджали повз.

У Кропивницькому водій легковика на смерть збив молоду жінку і втік з місця пригоди

У Кропивницькому водій легковика на смерть збив молоду жінку і втік з місця пригоди

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація