В Одесі активісти смітником соромили міліціонера, який працює, перебуваючи під слідством

В Одесі активісти смітником соромили міліціонера, який працює, перебуваючи під слідством

Активісти поштовхалися з міліцією, намагаючись потрапити на прийом до високопосадовця.

Активісти підозрюють, що він намагався отримати статус учасника бойових дій.

Активісти Ради громадської безпеки, Самооборони та "Правого сектору" вимагали відсторонити керівника управління внутрішньої безпеки міліції Одещини, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Міліціонер перебуває під слідством за те, що приписав собі цілий місяць відрядження в зону АТО. Активісти підозрюють, що він зробив це, аби отримати статус учасника бойових дій. Справу розглядають уже два місяці, результатів розслідування ще немає.

Тим часом сплив термін відсторонення його від виконання службових обов'язків і високопосадовець вийшов на роботу. Активісти обурились і прийшли до будівлі управління зі сміттєвим баком. Коли керівник управління вийти відмовився, пікетувальники поштовхалися з міліціонерами, які охороняли вхід.

Згодом делегація з чотирьох людей таки зустрілася з чиновником у його кабінеті. Після цього він написав заяву на відпустку.

"Зараз призначені три експертизи в рамках досудового розслідування, одна з яких почеркознавча для втсановлення, яка саме особа здійснювала підроблення. Наразі у слідства немає інформації про те, що він хотів отримати статус учасника АТО", - сказала Інна Верба, керівник прес-служби прокуратури Одеської області.

Нагадаємо, статус учасників бойових дій отримали вже п'ять тисяч міліціонерів

В Одесі під управлінням внутрішньої безпеки МВС вимагали люстрації його керівника

В Одесі під управлінням внутрішньої безпеки МВС вимагали люстрації його керівника

Повʼязані теми:

Наступна публікація