В Одесі банда рекетирів викрала чоловіка просто з-під його будинку і вимагала гроші: фото, відео

В Одесі банда рекетирів викрала чоловіка просто з-під його будинку і вимагала гроші: фото, відео

Викрадачи погрожували розправою над рідними потерпілого.

В Одесі троє зловмисників схопили чоловіка біля багатоповерхівки на Миколаївській дорозі, побили та заволокли до орендованої квартири, де зв’язали та утримували всю ніч, вимагаючи 2500 доларів.

Про це повідомили в ГУНП.

Вранці побитий 25-річний хлопець звернувся до поліції. За його словами, його викрали двоє земляків і один незнайомець. Вони дали йому три години на збір потрібної їм суми грошей. У разі ж невиконання їхньої вимоги, його рідним загрожувала розправа.

Виушивши до місця, де утримували потерпілого, копи одразу затримали одного з фігурантів. Двоє його спільників втекли на автомобілі. Їх правоохоронці зупинили на трасі, коли вони тікали до Балти, де колись проживали.

Усіх трьох правопорушників відправили до слідчого ізолятору. Слідчі повідомили їм про підозру одразу за двома статтями Кримінального кодексу: ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадання людини) та ч. 3 ст. 189 (Вимагання).

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу. За скоєне чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Києві слідчі завершили досудове розслідування щодо банди рекетирів, які викрали киянина та вимагали у нього гроші.

Повʼязані теми:

Наступна публікація