В Одесі голова окружного суду їздив містом напідпитку

В Одесі голова окружного суду їздив містом напідпитку

В Одесі голова окружного суду їздив містом напідпитку

Скріншот із відео / Фото: Українська правда

Поліція склала відповідний протокол.

У суботу, 11 лютого, поліція спіймала голову Одеського окружного адмінсуду Олега Глуханчука, який у стані алкогольного сп'яніння їхав за кермом.

Про це повідомляє Українська правда.

За словами співрозмовника видання, поліція зупинила автомобіль TOYOTA Tundra, за кермом якого перебував Глуханчук, який відмовився пройти тест на вміст алкоголю на місці.

Зазначається, що цей автомобіль належить члену виконкому Одеської міськради, комерційному директору ТОВ "ПОРТІНВЕСТ Лоджистік" Миколі Шурді, який у цей час сидів на пасажирському сидінні.

Шурда також мав ознаки алкогольного сп'яніння.

За інформацією видання, Глуханчук погодився пройти відповідний тест у медзакладі, його результат свідчить про те, що він насправді перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Своєю чергою, речник Національної поліції Ярослав Тракало підтвердив, що цей інцидент мав місце.

"Такий інцидент мав місце. Ми не називаємо прізвища, бо це є персональні дані. Для нас неважливо, хто був за кермом, якщо особа перебувала в стані алкогольного сп'яніння, то нам байдужий її статус, людина вчинила правопорушення передбачені КУПАП, про що були складені відповідні протоколи за статтею 130 ч 1", - сказав Тракало.

Нагадаємо, на Львівщині п'яний суддя заснув за кермом на світлофоріЙого авто не продовжило рух на зелений сигнал світлофора. Коли ж патруль підійшов до машини, виявилося, що водій заснув. Його лагідно розштурхали. Із салону машини тхнуло спиртним. Суддя навіть намагався поїхати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація