В Одесі ідентифікували тіла трьох дівчаток, загиблих під час жахливої пожежі в таборі

В Одесі ідентифікували тіла трьох дівчаток, загиблих під час жахливої пожежі в таборі

Фото: УНІАН

Дива не сталося, експертиза підтвердила найгірші побоювання.

Стали відомі результати судово-медичних та молекулярно-генетичних експертиз фрагментів тіл, знайдених після пожежі в дитячому таборі "Вікторія".

Про це повідомив начальник слідчого управління ГУНП в Одеській області Сергій Шайхет в Facebook.

Сумні новини. На даний момент, слідчим управлінням ГУНП в Одеській області спільно з обласною прокуратур...

Опубліковано Сергеєм Шайхетом 21 вересня 2017 р.

"На наш превеликий жаль, найгірші припущення слідства підтвердилися... Ідентифіковані останки всіх трьох дівчат... Вони загинули... ", - написав він у соцмережі.

Лікар Одеської обласної лікарні розповів про здоров'я постраждалих у пожежі дітей

Лікар Одеської обласної лікарні розповів про здоров'я постраждалих у пожежі дітей

Нагадаємо, в результаті пожежі загинули 8-річна Софія Мазур та 9-річна Настя Кулинич. 12-річну Сніжану Арпентий раніше вважали зниклою без вісті і оголосили в розшук.

Нагадаємо, що 20 вересня, під будівлею міської ради Одеси виникли зіткнення між представниками правоохоронних органів і учасниками мітингу, які вимагали відставки мера.

Зібралося біля мерії близько 500 чоловік, які вимагали відставки мера Геннадія Труханова після смертельного пожежі в дитячому таборі "Вікторія". Відзначається, що почалися сутички унаслідок того, що один з учасників акції був в балаклаві. Представники "Свободи" та "Нацкорпусу" намагалися потрапити в будівлю, однак їх не пустили. Біля бічного входу нібито сталася бійка.

Постраждали в зіткненнях 36 правоохоронців, а заступник голови Одеської обласної організації ВО "Свобода" Олександр Вінницький оприлюднив фото з перев'язаною рукою на тлі кабінету травматолога.

Нагадаємо, в ніч проти 16 вересня в Одесі загорівся муніципальний дитячий оздоровчо-спортивний табір "Вікторія". На момент загоряння в таборі перебувало 150 дітей. У корпусі, який загорівся, було 42 дитини. За інформацією журналістів, з вікон палаючого будинку вистрибнули троє дітей. Двох дітей, які отримали травми, бригада швидкої допомоги доставила в обласну дитячу клінічну лікарню. В Одеській області оголосили траур трагедію, а ЗМІ назвали ймовірну причину смертельного пожежі в дитячому таборі в Одесі.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Виховання дітей
Наступна публікація