В Одесі керівництво обласної дирекції "Укрпошти" викрили на хабарництві

СБУ перевіряє всі договори оренди, укладені за останній час керівництвом компанії в області.

В Одесі викрили на хабарах керівництво обласної дирекції "Укрпошти", які здавали в оренду майно компанії, а згодом обіцяли передати його у власність бізнесменів.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ.

"Начальник дирекції спільно з підлеглим керівником відділу вимагали хабарі від комерційної структури за передачу в оренду привабливих об’єктів у центрі Одеси", - йдеться у повідомленні.

За даними спецслужби, посадовці оцінили у 9600 доларів щомісячну оренду трьох об’єктів нерухомості загальною площею майже 1,5 тисячі та земельної ділянки розміром 1,2 тисячі м2.

До того ж через рік зловмисники обіцяли бізнесменам за "окрему плату" розпочати процедуру відчуження на їхню користь майна "Укрпошти".

Силовики схопили керівника відділу у кав’ярні поблизу офісу "Укрпошти" під час отримання оплати за перший місяць оренди, а начальника дирекції – у службовому кабінеті.

Наразі відкрито кримінальне провадження, обох посадовців затримано, вирішується питання про повідомлення про підозру. Окрім цього, СБУ ініціювала перевірку всіх договорів оренди, укладених за останній час керівництвом Одеської дирекції "Укрпошти", тривають слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, 21 вересня Генеральна прокуратура Україна затримала двох суддів, які пропонували 300 тисяч доларів за закриття кримінального провадження щодо служителя Феміди. Заплатити хотіли керівнику САП Назару Холодницькому. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація