В Одесі кредитори через 550 доларів прикували чоловіка ланцюгом за шию до стіни

В Одесі кредитори через 550 доларів прикували чоловіка ланцюгом за шию до стіни

В Одесі кредитори через 550 доларів прикували чоловіка ланцюгом за шию до стіни

Чоловіка утримували у підсобці СТО, вимагаючи повернути гроші.

В Одесі 31-річного чоловіка викрали через борг у 550 доларів і посадили на ланцюг в підсобному приміщенні гаражного кооперативу.

Про це повідомили у прес-службі поліції в Одеській області.

Як зазначається, правоохоронцям зателефонувала місцева мешканка і розповіла, що її цивільного чоловіка утримують у неволі.

"Мотивом цього злочину стало невиконання з боку потерпілого своїх боргових обов’язків перед двома зловмисниками. Намагаючись налякати чоловіка та прискорити виплату боргу у розмірі 550 доларів, зловмисники відвезли його до орендованого ними приміщення СТО, де посадили на ланцюг", - з’ясували поліцейські, які оперативно затримали зловмисників.

За словами горе-кредиторів, боржник тривалий час працював слюсарем СТО, приймав для ремонту автомобілі, брав за це з їхніх власників передплату, проте гроші привласнював, а ремонт не робив.

Крім цього, зловмисники запевнили, що одесит взяв один із автомобілів, який перебував на ремонті на СТО, виїхав на ньому та потрапив у ДТП, за яку розплачувався власник станції.

Наразі слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного позбавлення волі та викрадення людини.

В Одесі патрульні визволили прикутого ланцюгом до стіни чоловіка. Патрульні отримали інформацію про викрадення людини. У телефонній розмові заявниця пояснила, що зловмисники викрали та утримуватимуть у заручниках її громадянського чоловіка, доки він не розрахується з боргом. Правоохоронці з’ясували ймовірне місцеперебування потерпілого. Під час відпрацювання території гаражного комплексу поліцейські виявили підсобне приміщення, звідки лунали крики про допомогу. Патрульні виявили там людину, прикуту ланцюгом до стіни. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Патрульні разом зі слідчими зняли з чоловіка приварений ланцюг за допомогою електроінструмента для різання металу. Заручника визволили. Відомості про подію внесені до ЄРДР з попередньою кваліфікацією кримінально правопорушення за ст.146 ККУ (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Зараз цією справою займаються слідчі.

Опубликовано Патрульна поліція України 17 октября 2017 г.

Нагадаємо, раніше у Дагестані побили і викрали чоловіка, який не поступився кортежу міністра МВС. Свідки також зазначають, що охоронці, намагаючись зупинити чоловіка, почали стріляти у його бік посеред вулиці з інтенсивним рухом та великою кількістю людей.

Повʼязані теми:

Наступна публікація