В Одесі за ніч згоріли близько двох десятків машин

На капоті одного з авто знайшли залишки пластикової пляшки з дротом і батарейкою.

В Одесі невідомі масово підпалюють автомобілі, за ніч вигоріли вщент десяток машин.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook виконувач обов’язків начальника Овідіопольського відділення поліції міста.

"7.11.2017 о 3 годині 50 хвилин надійшло повідомлення про те, що в житловому масиві Радужний на автостоянці горять автомобілі. Виїздом СОГ встановлено те, що невідомі особи о 3 годині 12 хвилин здійснили підпали двох автомобілів у різних місцях (відстань 150 метрів) автостоянки житлового масиву Радужний, поруч із будинком 15/2", - повідомив він.

Унаслідок підпалу п’ять автомобілів згоріли повністю, ще чотири пошкоджено.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика!

Своєю чергою місцеві ЗМІ зазначили, що низка авто спалахнули також цієї ночі на інших вулицях Одеси. Так, на Базарній очевидці розповіли, що чули хлопок і звук, схожий на вибух, після чого загорілися дві машини. Загалом полум’я пошкодило п'ять автомобілів - "Газель", Nissan, Ford Mondeo, Audi Q5 та Mercedes C-класу.

Крім того, близько 5:30 сталося загоряння автомобілів на вулиці Рекордній. Там постраждали п'ять машин, деякі згоріли вщент. На капоті одного з авто знайшли залишки пластикової пляшки з дротом і батарейкою.

На щастя, люди під час пожеж не постраждали.

Наразі тривають заходи зі встановлення причетних до скоєння злочину. Поліція кваліфікувала загоряння авто як умисне знищення або пошкодження майна.

Нагадаємо, раніше у центрі Запоріжжя невідомі накинулися з ножем на чоловіка і спалили його авто. Чоловік припаркував свій автомобіль Toyota Land Cruiser, а коли вийшов з машини, на нього напали. Невідомі бризнули балончиком чоловікові в обличчя, після чого накинулися з ножем, порізавши груди і руку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація