В Одесі невідомі зірвали роботу комісії: будівлю спочатку знеструмили, а потім "замінували" (фото, відео)

В Одесі невідомі зірвали роботу комісії: будівлю спочатку знеструмили, а потім "замінували" (фото, відео)

Фото: ГУ ДСНС в Одеській області

Членів комісії і усіх присутніх попросили покинути приміщення.

В Одесі вночі невідомі знеструмили територіальну виборчу дільницю у Суворівському районі. А пізніше "замінували" її, чим припинили роботу членів комісії на кілька годин.

Про це повідомили в ГУНП і ДСНС Одеської області. 

О 23.36 28 жовтня до служби порятунку звернулись з інформацією про відключення електропостачання в адміністративній будівлі на проспекті Добровольського. Там працювала територіальна виборча комісія Суворовського району.

Фото: ГУ ДСНС в Одеській області

На місце виклику прибули робітники Аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Вони за допомогою мобільної установки PELI 6440 забезпечили освітлення зали засідання. О 01:37 енергоживлення будівлі райадміністрації відновили.

Згодом до поліції звернулась невідома громадянка. Вона  розповіла, що заклад на проспекті Добровольського, в якому перебувала комісія, заміновано.

Фото: ГУ НП в Одеській області

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативна група, вибухотехніки і кінологи. Вони  перевіряють приміщення установи на наявність вибухонебезпечних пристроїв чи речовин. Робота комісії на цей час припинена.

Фото: ГУ НП в Одеській області

Активіст і кандидат у депутати Дем'ян Ганул, що перебував на момент знеструмлення в приміщенні дільниці, записав відео звідти.

Нагадаємо, раніше в Одесі з приміщення дільничної виборчої комісії викрали печатку. Голова комісії в Київському районі міста сповістила поліцейських.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Вибори
Наступна публікація