В Одесі охоронець-інкасатор інсценував пограбування ломбарду на 300 тисяч гривень

Співробітник інкасаторської фірми організував разом зі своїми поплічниками розбійний напад на себе.

В Одесі охоронець-інкасатор із поплічниками вкрав із ломбарду на коштовності та 200 тисяч гривень, розігравши пограбування.

Про це повідомили у прес-службі Малиновського відділу поліції.

"Чоловіки на автомобілі "ВАЗ" приїхали до міста Одеси. Зупинившись на вулиці Космонавтів, троє з них вийшли з транспортного засобу та попрямували до автомобіля інкасації охоронно-юридичної фірми, за кермом якого перебував їхній спільник - охоронець, який заздалегідь повідомив про місце свого перебування та очікував співучасників", - йдеться у повідомленні.

За даними правоохоронців, після цього зловмисники зімітували насилля відносно охоронця і, викравши сумку з ювелірними виробами та 200 тисячами гривень із інкасаторського авто, втекли з місця злочину.

Своєю чергою охоронець залишився чекати поліцейських, щоб розповісти їм, як його "пограбували".

Як з'ясували правоохоронці, п'ятеро зловмисників є уродженцями різних сіл Одеської області віком від 19 до 39 років, викраденим майном вони розпорядилися на власний розсуд.

Наразі чоловікам повідомлено про підозру у грабежі, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу, санкція статті передбачає від 8 до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна, розслідування триває.

Нагадаємо, раніше у Києві озброєний чоловік викрав маршрутку та влаштував перегони з поліцією. Зупинився зловмисник лише, коли правоохоронці почали стріляти по маршрутці. Пошуки втікача тривають.

Повʼязані теми:

Наступна публікація