В Одесі підозрюваний в убивстві таксист приголомшив суд іще одним зізнанням і попросив собі смерті

В Одесі підозрюваний в убивстві таксист приголомшив суд іще одним зізнанням і попросив собі смерті

Студентка була не першою жертвою маніяка.

Одеський суд заарештував підозрюваного у вбивстві 17-річної студентки на два місяці без права застави. Перед тим 26-річний таксист Андрій Пейчев зізнався, що підвозив дівчину, але дорогою спинився, пограбував і задушив її, а тіло намагався спалити у лісосмузі, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Окрім того, підозрюваний приголомшив суддів ще одним зізнанням у вбивстві жінки в 2014 році. Пояснив це тим, що з дитинства не міг контролювати напади агресії, тож тепер правоохоронці перевіряють його на причетність до інших схожих злочинів. "Інший будь-який запобіжний захід не може забезпечити виконання ризиків, передбаченим чинним кримінальний законодавством, а також забезпечити явку зазначеної особи до органів досудового розслідування", - наголосив прокурор Денис Толпига.

Підозрюваний у вбивстві 17-річної студентки шокував суддів неочікуваним зізнанням

Підозрюваний у вбивстві 17-річної студентки шокував суддів неочікуваним зізнанням

Відомо, що чоловік має дружину та однорічну дитину. У суддів він просив застосувати до нього найвищу міру покарання. "Хочу попросити смертної кари – я не гідний жити далі. Я намагався себе стримувати, мене зсередини щось якось штовхало, ще з дитинства почав над тваринами знущатися. Були напади агресії, навіть якщо нікого не було під рукою, міг над собою знущатися", - розповів Андрій Пейчев.

Як повідомлялося, тіло 17-річної студентки юридичної академії Тетяни Маснюк, яку шукали майже тиждень в Одесі, знайшли в лісосмузі за містом. За підозрою в убивстві правоохоронці затримали таксиста, який і вказав на місце злочину.

Повʼязані теми:

Наступна публікація