В Одесі поліцейський зґвалтував неповнолітню: ДБР повідомило йому про підозру

В Одесі поліцейський зґвалтував неповнолітню: ДБР повідомило йому про підозру

Потерпіла лише через кілька днів розповіла своєму вчителю, що її зґвалтували.

Державне бюро розслідувань повідомило про підозру інспектору Нацполіції, який у лютому цього року зґвалтував неповнолітню дівчину. Правоохоронець змусив потерпілу поїхати до нього додому, а після того, як зґвалтував дівчину - відвіз її на місце зупинки громадського транспорту.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

"Неповнолітня дівчина познайомилася з підозрюваним наприкінці січня 2020 року, коли до поліції звернулася її матір із заявою про зникнення доньки після чергового конфлікту. Правоохоронці склали щодо матері адміністративний протокол, а з її донькою провели бесіду", - йдеться у поліції.

11 лютого підозрюваний, який на той час працював на посаді інспектора сектору ювенальної превенції в Одесі, змусив неповнолітню поїхати до нього додому, де зґвалтував її, а потім відвіз на місце зупинки громадського транспорту.

За кілька днів дівчина наважилася розповісти про зґвалтування своєму вчителеві, який переконав її звернутися із заявою до правоохоронців.

Слідчі ДБР 15 липня повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої інспектору Нацполіції. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, 14 липня у Новоодеському районі Миколаївської області 44-річний чоловік зґвалтував 13-річну дівчинку. Зловмисником виявився знайомий родини, який скористався тим, що вдома дитина була без матері.

Після розголосу історії про зґвалтування у Кагарлику до ДБР звернулися ще троє потерпілих

Після розголосу історії про зґвалтування у Кагарлику до ДБР звернулися ще троє потерпілих

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Перезавантаження ДБР
Наступна публікація