В Одесі правоохоронці затримали грузина, який вісім років перебував в міжнародному розшуку

В Одесі правоохоронці затримали грузина, який вісім років перебував в міжнародному розшуку

Фото: npu.gov.ua

Він розшукувався за вбивство, яке скоїв ще 2005 року.

Співробітники Національної поліції України затримали в Одесі 35-річного іноземця, який розшукувався правоохоронцями Грузії за вбивство, вчинене в 2005 році в Тбілісі.

Як повідомляє департамент комунікації Нацполіціі України, в жовтні 2005 року чоловік був заочно притягнутий до відповідальності за вчинення умисного вбивства та незаконне придбання, зберігання, носіння та виготовлення вогнепальної зброї Кримінального кодексу Грузії.

На батьківщині суд обрав зловмиснику покарання у вигляді позбавлення волі на 10 років і 6 місяців.

Від 2011 року громадянин Грузії був оголошений в міжнародний розшук. Під час оперативно-розшукових заходів українські правоохоронці встановили місцеперебування зловмисника. Поліцейські з'ясували, що чоловік переховувався на території Одеської області і використовував фальшивий паспорт.

В одному з районів Одеси оперативники спільно зі спецназівцями затримали розшукуваного. Після цього чоловіка доставили у відділ поліції.

Приморський суд Одеси заарештував зловмисника на 40 діб до вирішення питання про його екстрадицію.

Нагадаємо, 10 липня Російська Федерація передала Україні 67-річного чоловіка, який тривалий час перебував у міжнародному розшуку за підозрою у розбещенні неповнолітньої.

Затриманого одеського генерала Дмитра Головіна привезли до Києва

Затриманого одеського генерала Дмитра Головіна привезли до Києва

Повʼязані теми:

Наступна публікація